i love you bella and u re always be mine ;)

Dec 31, 2009

dup DAP DUP dap . .

argh . argh . argh .
am wondering my RESULT plak huh.

final exam lepas da
adoi bape la dapat? ish.
tanak repeat TANAK TANAK .
hope evythingz okay .

amin ;)

Dec 28, 2009

coward

A cellphone fully filled with you,
right now you open it


Why is it like this?
Whenever I see you, I become nervous

My breathing stops, I must really like you
I go the road to where you are, so lovely

Saving the mini skirt outfit, a made up face
Is it for me, or are you meeting someone

My breathing stops,
I must really be jealous

I can see your lovely heart now

I miss you, I miss you so much

An idiot who cannot tell
An idiot who cannot talk whenever I see you
I want to hold you and confess to you
Why doesn't the chance come?

mood : terrified but am not LEAVING

Dec 24, 2009

langkawiVACATION (:


huhu cuti cuti malaysia BEST ! . tp nk final exam g smggu . leh bantai p beCUTI plak (: mg MENGUNDANG en ? tp pe slhnye b4 final bek g release tensen lu (dulik pe aku). HUHU jum jum jum ! lame tak becuti niyh .
so pegy la . ta saba KOWT . tolak rl kl lam kul 3pg. and smp jeti at perlis around 12tghri smthing. afta that beli tiket feri to langkawi la .
vroom vroom ! waa,cntek plak tgk laut2 situ . smp langkawi p kul2pm HAHA tak check in hotel lu. p sewa kete mayau pusin pusin lngkawi . even penat kot dr lam kete lam feri , KEMATU muntot nii . haih tp jalan je. yela kang klau da check in lu paya nk kuwa coz da penat. so bia la skali jln . usha jln sume lu . sok pg sng nk bejalan rayau shoppin2 :D . sok pg uh . bgn p b8fast sume2 then siap2 pegi BORONG COKLAT ! uhuh ouh CADBURRY n kisses coklat am coming ! eceh poyo haha . pas borong coklat mayau la satu lgkawi uh (tak ingat g men byk sgt tmpt) .




haa just ngat pegi nek KETE kabel . time ni BEST sgt2 .
uh cuaca pun cm ujan tanak ujan p SOJUK sgt la .
waa syok weii . se nk terbang je ne tiup hangen situ .
cuak tak cuak la nek ket kabel uh p sonok benanya tak takot pun.
lawa pmndngan dari atas! (:




mlm uh kitorg wat suprise fer my dadz HIS bufday comings. wat simple2 je HHAH kitorg li kan kek . then malm uh smbutla bufday ayah genap 50tahun :) . appy bufday AYAH yg KE-50 ! (; . ayah tido da time uh bese la driver UTAMA . nk tanak kejut jela kan coz kek da beli . huhu romantic ayah potong kek ngn mama ;D ! da mkn2 suap suap kek . nyumm nyummy !
hehe tgk tb sat then tido la jwbnye kletihan sumenyee .
penat tgu smp kul12 smate mate bufday ayah TERCINTA ! huhu
iloveyou ayah ! ni je anak ayah mampu wat .



.: sok tghri kul12thhri check OUT hotel :.
bye bye LANGKAWI (:

Dec 2, 2009

two more left ;)

$UPEℜVb.†υ∂∩♀ said ; ohh 7hb dec 2009
mood : one wish ;)

fulystop .



to a w a k pulak : cpat la blek dari jakarta tu huhuh

Nov 27, 2009

sweet twenty ;)


* sambut ngn my classmate ;)) *

haha tatahu pepe pun mende ni dorg wat suprise

siot je korg koreng HAHA
huh how dare u all?
tp sedap kek tuh :D


thanks kak an , kak mas , atie n efa !!!!! :)


plus my bestie skali act
die pun bln 11 gk tp 25hb la
(;
ily yayayoyo ;p hehe
friends ever
oke oke


present from H E R ;) lalaa



*sambut bufday
saye ngn my family ;))*

08 november 2009 ; jam 00:00
thanks along belikan kek :)) ily!



Nov 15, 2009

no TITLE

A W A Y FER A WHILE ;)

STUDY :D

final exam is around the corner baby

i will update my blog a.s.a.p

tq


Nov 7, 2009

$UPEℜVb.†υ∂∩♀™ said ; masih stress nk final exam ;| grrr!

mood : anakpacekFUAT ;)

TAPI TAPI ..

ta sabar lg 10hour huhu

gehehhe :D

Nov 6, 2009

mood : STRESSED NAK FINAL EXAM!! grrr :|

Nov 3, 2009

half of mylife ;)


d e a r,

you're only mine when i dream
when i wake up i wanna SCREAM
b'coz you're not mine and im all alone
i can only text you on my fone
do dreams lie or are thing true
and i hope so
coz i want you be mine baby ..

what if i said I LIKE YOU
would you say its ok?

what if i said I MISS YOU
would you go back and say you'll stay with me?
how about if i confess that I LOVE YOU
would you ever text back and say u love me too? (:

SHES ANSWER me : :* * ****** ** :* (secret la ish) c(:

k a u kau K A U

waa pepagi da denga citer sal ko wei, pergh..
(feree ferre dapat dosa ka nya) HAHA
BUT its okay if that is reality HAH
mulot mmg pandai ckp la kan
TAPi hati ko busuk nk mampos (wangi lagi bau stokin)
depan bukan maen baik lagi ko ngn sume membe2 ko
blakang dorg CIBAI mlot lu weyh!
ko kate kutuk tuh ini


1st citer aku denga ko ni KAYE la kot
tatawu la yeke benar ke tak gamaknyee
wallahu'alam la..
siap ko cakap mah ko de home theater (tol ke aku eja tuh)
ade ape lg ek? haa de place fer reading la
dapur de dua la, HEH!
adoi pe msalah ko?motif citer sume uh?
biler org ckp die de bnd tuh ko nk gak INTERPREM ko ade pe

senang citer taleh tgk org lebih dari ko lah kn kn,, :)

KESIAN ko weii,
eh bukan bukan TERkesian ACTUALLY


katenye dorg HANG ni kayo la
coz salu p duk hanimun kat negara luaq tuh,
bapak bangga.
(kalu aku banngga la kdg2)

TAPI! care ko ckp ngn dorg mcm BERLAGAK ko je ade sume tuh, heh

2nd stori sal ko..
hmm sal asgmnt lak
ko dapat asgmnt then bncang2 dorg nk bg keje masing2
tapi ko ckp ko nk wat sorg? so dorg folo jela..
tapi de gk la dorg tolng typing
then ko text dorg nk wt slide fer presentation..
so depa pun nek la p mah ang nk wt slide same2 katenyee..
alih2 da sampai mah hang, leh lak kate tayah wt coz da siapkan slide tuh..
ok lagi sal tuh.
sok presentation, cam biase la kan masing2 jalankan tugas present masing2nye kojee.
tapi ble lecturer tanye sape wt sume ni.
ko leh jwab ko SORANG je yg wt..
huhuh this is killing people around you BEB!
how about your friend?
how come ko leh ckp ko je yg wt?
pdhal dorg nk bg keje tuh ko promote diri nk wt sorg?
wet print n evything de gk dorg hulur2kan
type gak asgmnt tuh event last minute baru siap..
SIAP gak kn?HEH pe tujuan ko admit ko sorg je wat asgmnt tu?

NOW FREE2 membe ko dapat KOSONG tuk asgmnt dorg
dala 2 asgmnt! 40marks weii! huuuuhuu..
patu mula lak rase sbslah
BLAME diri sendiri.. huh!


pity you guys :))
releks okay,
use what im talking to your to friend (:
only that WAY evything get back to normal ..

****end la pe lg***

Oct 28, 2009

A N G S A OH A N G S A ..

AHAHA what a best story today!! ;))
hehe BEST BEST BEST !! :))

adela SOMEONE ni haa,
kene kejar ngan binatang
binatang tuh putih SUCI la gk
ANGSA ohoi angsa (agagagga dan muka ang wei)
HAHA angsa tuh minat at ko la tuh!
nga lepak2 minum2 makan pisang goreng, leh bantai dtg lak TAMU yang tak pena undang
oh ANGSA (kru kru kru) lalalala GAGAGAHA!
ampir ne patuk ngn binatang tuh..
tros berdiri tegak HAHA (cm nynyi lagu NEGARAKU)
takot nye pasal huhu
cian kat KO sikit wei,
HAHHAHAH


Oct 8, 2009

missing you : |

i miss my family la haish! :
and fer sure i really really miss mama badly la, :\
hm
biler nk lek mah nii???
asek tangguh2 je .. ish,
busan la, dala kelas asek batal je.
SABTU kelas ganti lak! HEH! WTF!
nk lek mah la adoii.
ase nk ponteng kelas je sabtu (10OKT09)
TAPI,,
hee takan boleh ponteng pun,
mama tawu komfem bebel cm lagu JAZZ bah! agagaa! ;)
(lena tido dibuai mimpi wei) ;D
so pegy jela kelas ganti tuh, hmm
dala pagi lak tuh,
mesty LIAT punye la nk bangun
lagi lagi kelas ari SABTU okayy,
MAMA TGGU PAEIN LEK NEXTWEEKX okay?
DEEPARAYA komfem balek HEHE!
ilysmmama! :))
:) TATA :)

Oct 4, 2009

ubat BATUK SELSEMA && DEMAM ! :)

FUCKKIU!!! lalalala
SUKE SUKE DEMAM nii!!
HAAHAAH !
;)
hmm
** sori ta UPDATE blog, ta sehat hmm :

Sep 20, 2009

selamat hari raya! :))

family kak ngah :))





------


family abang isa :)



------




S E M U A ADE KOT
(;

mama kat tgh2 tuh (nga cekak pinggang) HAHA

muke sume da knyang HAHA!!

with, kak atie :)

bro rosli & pozii

kak atie :)

mlm raye ;>

K E N D U R I && kendurii ! :)










------------

l a s t day BERBUKA POSE 09 :D


hoho lauk2! yummy2!! :)


ayah menganyam ketupat tuk esok ;) (rayeer2!!) hehe

Sep 19, 2009

f i n a l l y jmpe ko buriitt!, ;) HAHA


e'ein , ekin , paein


e'ein and ekin

ekin and aku la, HAHA


finally meet ko lek e'ein buritt,
rindu ko sangat sangat wei, lame ko ilang dr aku and ekin en?
tbe tbe sem ni ko muncul smula,
haihh saba jela aku ngn ko nii ish,;)

syg ko sgt2 weii kawan, :D

sweetSTALKER never DEAD..




sumpah,

i miss u STALKER!!

HAHAHHA!!


HAHHAHAH! tetibe je nii rindu ko wehh,

HAHAHHH!!

myb lame ta dgr mulot ko yg pnd berkata kata tuh

tetapi bodoh hendak tunai janji yg ko kata tuh,

wakakaka!

WHAT GOES AROUND COMES AROUND ryte? (::

sokkay, i believe in KARMA babyy,

"PROUD ON U!" sial.

whateva .....

SUPRISE ..... !!!

aku tatawu ko tibe de prasaan kat aku!tahu?

SUDDENLY weii..


coz, aku JUST anggap kau kawan slame nii.

NOT MORE THAN THAT !! UNDERSTAND bitch?

tekejot kot tibetibe ko bgtwu ko mule sayang aku?

adooiii,


perrgh!,
ape kene ang nii?

** SUMPA TEKEJOT SIAKK! (TERDIAM AKU SEKEJAP)

how come u have that feeling to me? HEH
ohh, this is just nightmare rite?

sorry beb, aku anggap ko kwn je. NOT more than friend,

pliz REMOVE that feeling seFASTER yg mungkin!!

PLISS vavii pliss la

BHAHHAHAH!

HOPEFULLY ko buang pasaan tuh jaouh jaouh,
campak dlm sungai sipot teros ke sungai klang
sampai la ke port klang HAR3!!

PEACE yaww! ;D

Sep 13, 2009

6 day left to RAYA :))

wah ta saba nye rayee, tggl bpe ary je lg, hehe.rindu nk lek mah, mama ayh & sume skali,,
HAHA, tp raye taon ni cm ta meriah mcm dulu. da ta rase nk raye pun. hmm raye taon ni lek kg lmbt sikit sbb adek TA pat cuti rayee. al mklum la bkn keje ttap pun. keje JUSCO cmtuh la. huh. so nt lek kg raye KETIGA. heh. sgt lmbt tahu? coz tapena lek lmbat cmnii. KEBIASAAN lek kg mlm rayee :). hmm tp cmne pun jnj tetap lek raye even sdikit lmbt. haihh bpe la pat wit rye taon ni kn?HEHE ;p .. HAHAHA siot je raye niat nk duwit ryeee je BENONYEER. tu jela.
SLAMAT POSE HEHE,

K chiow lu. :))
daa korg koreng ;p

Sep 10, 2009

kau yg X sedar dirii,

RUMUSAN NO 03082 KAH3!!
H A W T la BABIII tuh weii!
hmm what should i write about u hah KID?wah, nothing to dscribe act BUT the things u done to me make me so FRIENDLY with u, HAHA! whats ur prob act smp nk tatang sume cte kat org sal aku?why must ko so busyBODY sal hal org len?
IDIOT la ko nii, aku ksian ngn ko (kesian tgk muka ko ACT)
WKAKAKAKA!
aku diam je ble ko ckp sal aku, sb aku pk ko dak junior baii, && plus aku malas crik pasal, juga ni tmpat nk blaja HUH!,tapi kan makin aku diam makin LEBAR lak mulot ko makin TEBAL mlot ko & makin SIKIT lak word yg kuwa dr mlot ko sal aku en en wei kan? haihh,,
aku tatawu pe mslah ko sbnrnyee nk judge aku ni cmne cmne, ko jeles ngn aku kee heh?aku tapena ggu life ko ponk weii, aku tawu ko jeles aku ngan JUNIOR (ifaa) rapat suddenly.coz die bru knl aku tp ko?die da knl lamekan,HAHA wei msty besebab die ta rapat ngn ko, ADOII! die bkn idop sorg2 kat dunia ni,mcm ko da de awek lpe membe bile da ne TGGLKAN baru thegeh hegeh carik membe kan? KEZIOON ngn ko weii, HAR3
tapi mlm tuh wat aku panas ble aku tawu makin byk lak bnd ko ckp sal aku, pergh! panas tak panas la kn, nk je aku tros sound ko dpn org ramai,tp aku wat bangang je sbb pndg ko je.. aku kesian ngn muke yg cm tade nilai lgsung!TAHU?!FUCK youu! last2 aku g mah ko ajak lepak kat bawah blok, (konon baek la fer sesaat) :) .. ko tron aku wt bodo je time tuh si JUNIOR tuh ade. saje je aku borak rapat2 ngn die dpan ko, nk tgk reaksi ko,.. wallaweii! ko pndg panas je aku ngn die, dan dan time tuh aku kat situ ko leh nk sibuukk pesoalkan PASAL AKU PAKAI SUAR JEANS MLM MLM?? HEH! whats ur prob act!??adoii,mothafucka!SIAK!
ko nii, wat aku gelak je la HAHAHA!ase cm kelaka, pasepa nk pesoalkn? lantak p la aku nk pkai pe?aku tapena tnye ko pkai SPENDER kaler pe, ADE?ade aku tnye?pelu aku tnye?pelu aku kesah!??HAA!?haa tonggek? BHHAHA!!
DASAR tonggek!tonggek tonggek tonggek!! KAH6x!!bodo!
dala, aku sound ko baek punye kn, mals nk citer pepnjang sal ko nii, tawu lak ko nges kn bler aku sound ko, byk lak jwb pe aku tnye sume ko TIDAKKAN! aku tnye bek2 tamo jwb en aku nk tnye & setel baek2 tp ko lak?haihh! last aku bgang aku nek tgn la tolak sikeet la pale ko tuh, patu ko lari lak alsan ckp nk PERTAHANKAN diri! agaga! alsan ta msuk akal lgsung, nk msuk mlot lg la tentu ta tertelan wakaka! amek ko.. THen aku kejar ko nek atas (mcm hndustan lak dah) aku p umah ko ketuk pintu so ko bukak pintu tp ta bukak2. last2 housmate ko bukak, Then aku tnye dorg mane ko dorg tatawu tp seliper ko terang2 de kat situ, last2 ko bukak gk pintu kn pengecut! haha! aku nk setelkan baek2 tp ko mintak sgt kekerasan, so aku TEPAKSE la, tuh je carenye tuk org cm ko nii. PENDEKKAN citer la kan, tawu lak ko nak nanges kat situ!tawu tunduk je dpn aku!blakang aku bkn men lagi mlot P***** kn! hmm nk mintak maaf ckp cmtu je,
pergh!ko ni islam ke KAFIR weii?tu laa slalu g europe kn?fmly pon kat sane?so, kurang didikan la KOT ko nii!mintak maaf kat aku cmtu je! heh. ikotkan aty aku nk soh ko lutut dpan aku tp cm aku ckp td ta smp aty tgk muke ko cm tade nilai lgsung tu, lalalala
aku soh ko mintak mag g skali, ko mntak maaf g skali baru nk ulur tgn kat aku ckp "paein aku mitak maaf wt cite sal ko buruk ko , aku syg ko membe aku " HAHAAHH! care ko ckp mintak maaf wat aku gelak!!tahu?ngn muke ta ikhlas! syg membe pale bapak ko! plis la weii!dasar hypocryte!!
adoii, tp aku ta jwb pun aku maafkan ko, HAHHA! dan muke ang.heh
lantAK p la ko en, tatawu la pasni ta tnjuk muke da kat hstel ke tak,
da bis da citer sl tonggek VAVII niiH!
END :D

buka pose ramaramai :D

05 sept 2009 c(:
PUTIH suci ;)
finally i meet u sygs ;D
syg anak pacek halmi
HEEE
am si KENIT
(:

si b sipot (gf nyee si am KENIT)
agagaga! :p

p/s ; ade lg len2,, akan tatapii ta smpat amek pix meka meka sbb meka tiada smasa amek ini gmba gmba HEE

gonna MISS diz moments :DD

BEST BEST! hawahwahwa (;

oh kenape mls nak update blog nihh! :|


haa nak dekat rayee!!! g bape ary lagii,yeayh2!!! (tasabatasabanyeeer!) :)))

mercun oh mercun :D

ehem,tasaba nk pat duwiit raye sbnryee ehek,

moneymoney! lalalala


maaf bizi sgt smp lame ta UPDATE blog ;)) assgmnt byk sgt sgt la tu sbb la ta update blog bberapa mggu,,HEH. aish PLUS malas tuh ponk agak bole di tmbah tolak darab n bahagi

HAHAHHA!


So, waa sabtu ritu buka lua (05sept09), HUHU best sgt best best, hee lame ta buka ngn memebe sume ruff, lie, lya, ain, babybesar, b, am, && hehe plus hazia nisya KU ,eceh! ;D. yela, pose sobulan jo dlm sotaon KAH3! bkn salu pat pluang camniii,, g pn lame ta jmp hazia tuh.die petsis OKAYY, kn hazia? (: mot more than enough.

i missyou hazia

jumpa jua stelah skian lame TA jumpe anak pacek halmi :)



ni je nk kongsi tuk rinii, nk tido hee


daa ;D

Aug 23, 2009

malasnyee ;|

E S O K , T O M O R R O W 24 ogos 2009,, pepagii sok balik hostel lek HAHH! yela buke pose ngn fam :) katumah kn dua ary je wei, aish tp best sgt2! balik pepagi sbb nati panas HAHA! tapi mls lak nk balik unisel ACT, tambah tambah bulan pose lak uhh,HUH! kompem penat la kann kan.. hmm && fer SURE lmbat la cikit update blog niii heh! ;)

"HAA suda paein suda, tido! nk bgun sahor pagy nt"
HEE (mama da beybell)



*E N D*
:D

Aug 22, 2009

hapy fasting :D HAHA

haa rini stat da pose beybeh! tapi ta ase cm pose ponk, tatawu la kenapee,hmm ;) . bgun sahur fer sure aku sgt MALAS skali ok,bese la tuh kn HEE! sbb aku mg ta pena bgun sahur ponk HAHA. ble kat umah je bgun sahur haa. tuh agak L I Y A T skali haha. tadi nk bebuke mcm2 request dr mak aku soh p beli tu ini laa halahalaarh mak niii, yela nk masak tuk buke nt, SO ku ponk tunaikan la request mak aku tuh, kalu idok nk buke pe haa paein oiiit! da beli sume2. mase yg dtunggu tibe. HAHA mak masak nasi impit,kari ayam,daging masak kicap,kuah kacang & pe lg tah lupe haa. padhal baru 1ari posenyee. sedaaaappp weii,pergh!nyummy2! ;D , && tahun ni mostly pose kat unisel la,,last year pon gini gk act.waa sgt best wei!BESTnyee kat unisel sane im FREE FREE & FREE to smoke! yeeba2 HAHAH!siot je aku bhaha! mama bace mampos ne kerat leher PLUS potong wit blanje :D ! HAH slamat mama tade blog HWAHWAWA!!vengom! HAHA arap harap tahun nii pose penoh la ehek,

SELAMAT BERPOSE SUME :)

nidji nidji && nidji

Ku berjalan terus tanpa henti
Dan dia pun kini telah pergi
Ku berdoa di tengah
Indahnya dunia
Ku berdoa untuk dia yang kurindukan

Memohon untuk tetap tinggal
Dan jangan engkau pergi lagi
Berselimut di tengah dingin dunia
Berselimut dengan dia yang kurindukan

Would it be nice to hold you...
Would it be nice to take you home...
Would it be nice to kiss you...

Memohon untuk tetap tinggal
Dan jangan engkau pergi lagi
Bernyanyilah na na na na na
Bernyanyilah untuk dia yang kurindukan

Would it be nice to hold you...
Would it be nice to take you home...
Would it be nice to kiss you...

Jangan pernah lupakan aku
Jangan hilangkan diriku
Jangan pernah lupakan aku
Jangan hilangkan diriku
Jangan pernah lupakan aku
Jangan pergi dari aku


jangan lupakan by NIDJI :D










Trip yg dipostponeKAN! :)

PD PD PD && PD! ape tuh PD? HAHA bukan Pantai Dalam okay tapi port dickson la :) gehee. plan ni da hagak lame da la kn.. sptotnyee pegy mggu tuh HAA! tp di postpon ke mggu lg satu pulakk disebabkan hal hal yg,, .. entah la cm ape je.. last last da pospon pun cm TA patot pospon wei,, coz cm ta gune je same jee org yg g nyee tuh. supe pegy mggu lpas tu haa. HAIH. last2 pegy belima jela, aku ruff lie ain & b SAHAJE. heh!

gerak dr umah dlm kui3 la, TAPI b4 pegy tuh si ruff ain juga lie pegy angkat kete dulu la kn, kalu taK mau p nek pa?haa?then pastu dorg amek aku ni yg tesorok kat unisel tuh, HAHAA. busan kot tggu dorg ta sampei. tggu punye tggu dr kui 3.30 lastly depa suma smp dlm kui 6.45ptg nk dekat mghrib heh. alsannye sbb kete dapat lmbat. haa yela caye jela alasan die bg tu haa. pastu tros GERAK pegy ke destinasi yg ingin ditujui :) BHAHAH! PD here i come bebeh! ;D

Aug 21, 2009

s p e e c h l e s s,,



I MISS HER much
&&
badly ;|
HUH
!
i'm F*C**D UP !!

WHERE ARE U ??
WHY ??
iNEEDyou suddenly ;( haihh

' sudahla paein tayah tggu bnd yg ta mungkin ko dpt semula,
die bkn untuk kau miliki okay? DAN die BUKAN untuk kau! INGAT! tu '

chill syggss ;))

Semua cerita tentangmu
Yang masih tersimpan didalam benakku
Meresap dijiwaku
Memenuhi ruang hatiku

Seperti cahaya mentari kau hadir
Terangi hidupku, terangi jalanku
Menuntunku memaknai semua

Dan aku takkan melupakan
Semua yang indah
Yang pernah engkau ucapkan

Meski kau telah berlalu
Tak lagi disisi, namun cintamu akan tetap hidup
Tak terhapuskan, tak tergilas oleh waktu

Dan aku takkan melupakan
Semua yang ind ah yang pernah engkau berikan

Cintaku tak henti mengalir untukmu
Mengenalmu adalah hal terindah yang pernah aku alami

Oo..aku tak akan pernah melupakan
Semua yang ind ah
Yang pernah engkau ungkapkan

Setiap pesan kan terukir di hati
Semoga damai selalu bersamamu
Semoga damai selalu bersamamu


----------------------------------------------------------

BUSAN BUSAN dan BUSAN!


wif si KENIT am



*wink wink*

caption ; baby besar yg mengade gedix plus plus!
HAHAAH!
!
:p

E5 - GF - U3 - B3 - PAX4 ;))



bilik sy kat hostel
sy suke bilik B3 nii,ehekk :p

HAHHAHA!! penat penat penat!eceh penat kemas brg je KOT,haihh ..
haa pas da kemas sume brg brg baju sume haa paein pe lg hobi ang amek gmbar la kan, tade keje la katekan
duk bilik soran'2 time nii mg mroyan la aku :) sikitkan wei korg korg brg aku dlm pix nii?hehe mcm ta caye jee hmm :) pelik lak aku tibe tibe,,
HAA!cadar power puff gurl tuh agagaga :D