i love you bella and u re always be mine ;)

Sep 10, 2009

kau yg X sedar dirii,

RUMUSAN NO 03082 KAH3!!
H A W T la BABIII tuh weii!
hmm what should i write about u hah KID?wah, nothing to dscribe act BUT the things u done to me make me so FRIENDLY with u, HAHA! whats ur prob act smp nk tatang sume cte kat org sal aku?why must ko so busyBODY sal hal org len?
IDIOT la ko nii, aku ksian ngn ko (kesian tgk muka ko ACT)
WKAKAKAKA!
aku diam je ble ko ckp sal aku, sb aku pk ko dak junior baii, && plus aku malas crik pasal, juga ni tmpat nk blaja HUH!,tapi kan makin aku diam makin LEBAR lak mulot ko makin TEBAL mlot ko & makin SIKIT lak word yg kuwa dr mlot ko sal aku en en wei kan? haihh,,
aku tatawu pe mslah ko sbnrnyee nk judge aku ni cmne cmne, ko jeles ngn aku kee heh?aku tapena ggu life ko ponk weii, aku tawu ko jeles aku ngan JUNIOR (ifaa) rapat suddenly.coz die bru knl aku tp ko?die da knl lamekan,HAHA wei msty besebab die ta rapat ngn ko, ADOII! die bkn idop sorg2 kat dunia ni,mcm ko da de awek lpe membe bile da ne TGGLKAN baru thegeh hegeh carik membe kan? KEZIOON ngn ko weii, HAR3
tapi mlm tuh wat aku panas ble aku tawu makin byk lak bnd ko ckp sal aku, pergh! panas tak panas la kn, nk je aku tros sound ko dpn org ramai,tp aku wat bangang je sbb pndg ko je.. aku kesian ngn muke yg cm tade nilai lgsung!TAHU?!FUCK youu! last2 aku g mah ko ajak lepak kat bawah blok, (konon baek la fer sesaat) :) .. ko tron aku wt bodo je time tuh si JUNIOR tuh ade. saje je aku borak rapat2 ngn die dpan ko, nk tgk reaksi ko,.. wallaweii! ko pndg panas je aku ngn die, dan dan time tuh aku kat situ ko leh nk sibuukk pesoalkan PASAL AKU PAKAI SUAR JEANS MLM MLM?? HEH! whats ur prob act!??adoii,mothafucka!SIAK!
ko nii, wat aku gelak je la HAHAHA!ase cm kelaka, pasepa nk pesoalkn? lantak p la aku nk pkai pe?aku tapena tnye ko pkai SPENDER kaler pe, ADE?ade aku tnye?pelu aku tnye?pelu aku kesah!??HAA!?haa tonggek? BHHAHA!!
DASAR tonggek!tonggek tonggek tonggek!! KAH6x!!bodo!
dala, aku sound ko baek punye kn, mals nk citer pepnjang sal ko nii, tawu lak ko nges kn bler aku sound ko, byk lak jwb pe aku tnye sume ko TIDAKKAN! aku tnye bek2 tamo jwb en aku nk tnye & setel baek2 tp ko lak?haihh! last aku bgang aku nek tgn la tolak sikeet la pale ko tuh, patu ko lari lak alsan ckp nk PERTAHANKAN diri! agaga! alsan ta msuk akal lgsung, nk msuk mlot lg la tentu ta tertelan wakaka! amek ko.. THen aku kejar ko nek atas (mcm hndustan lak dah) aku p umah ko ketuk pintu so ko bukak pintu tp ta bukak2. last2 housmate ko bukak, Then aku tnye dorg mane ko dorg tatawu tp seliper ko terang2 de kat situ, last2 ko bukak gk pintu kn pengecut! haha! aku nk setelkan baek2 tp ko mintak sgt kekerasan, so aku TEPAKSE la, tuh je carenye tuk org cm ko nii. PENDEKKAN citer la kan, tawu lak ko nak nanges kat situ!tawu tunduk je dpn aku!blakang aku bkn men lagi mlot P***** kn! hmm nk mintak maaf ckp cmtu je,
pergh!ko ni islam ke KAFIR weii?tu laa slalu g europe kn?fmly pon kat sane?so, kurang didikan la KOT ko nii!mintak maaf kat aku cmtu je! heh. ikotkan aty aku nk soh ko lutut dpan aku tp cm aku ckp td ta smp aty tgk muke ko cm tade nilai lgsung tu, lalalala
aku soh ko mintak mag g skali, ko mntak maaf g skali baru nk ulur tgn kat aku ckp "paein aku mitak maaf wt cite sal ko buruk ko , aku syg ko membe aku " HAHAAHH! care ko ckp mintak maaf wat aku gelak!!tahu?ngn muke ta ikhlas! syg membe pale bapak ko! plis la weii!dasar hypocryte!!
adoii, tp aku ta jwb pun aku maafkan ko, HAHHA! dan muke ang.heh
lantAK p la ko en, tatawu la pasni ta tnjuk muke da kat hstel ke tak,
da bis da citer sl tonggek VAVII niiH!
END :D

1 comment:

  1. asl cam best je blog neyh ??
    hahaha
    glak golek2 !!

    ReplyDelete